Képviselő-testület

 • létrehozva: 2016. 06. 03.
 • frissítve: 2022. 08. 18.

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete  2019. októberétől

Képviselő-testület tagjai:

 • Fenyves Péter polgármester  - FIDESZ-KDNP
 • Gintner András 1. választókerület - FIDESZ-KDNP
 • Dr. Istvánfalvi Dávid alpolgármester 2. választókerület - FIDESZ-KDNP
 • Baranyainé Magyar Ildikó 3. választókerület - FIDESZ-KDNP
 • Arany Tamás 4. választókerület - FIDESZ-KDNP
 • Bogyó Viktor 5. választókerület - FIDESZ-KDNP
 • Czachesz Gábor 6. választókerület - FIDESZ-KDNP
 • Horváth Lajos 7. választókerület - FIDESZ-KDNP
 • Stolczenberger Róbert 8. választókerület - FIDESZ-KDNP
 • Iván János - MVJE-Mindenki Magyarországa-Jobbik-Momentum-MSZP-Párbeszéd-LMP-DK
 • Brichter Józsefné - MVJE-Mindenki Magyarországa-Jobbik-Momentum-MSZP-Párbeszéd-LMP-DK
 • Schmidt Roland - Mi Hazánk

 

Czachesz Gábor képviselő​​​​​

1964-ben születtem Móron német nemzetiségi családból. Nős vagyok, 3 gyermek édesapja. Útépítési technikus, hídépítő üzemmérnök, mérnök-üzemgazdász és belvízvédelmi szakmérnöki végzettséggel rendelkezem. 1999 óta a 06. választókerületnek az egyéni képviselője vagyok, és 2010. október óta alpolgármester.

Közéleti tevékenységem során mindig a város, a körzet, a közösség és az ott lakók érdekében végeztem a munkámat és képviseltem a közösség és Mór város érdekét úgy belföldön, mint külföldön. Személyes megkeresések esetén, a város bármely részéről érkezzen is mindig szívesen segítettem, amiben csak tudtam. Sajnos a jó szándék és az akarat nem mindig volt elegendő egy-egy probléma megoldására. Közéleti hitvallásom: úgy tevékenykedni, tenni a dolgomat, hogy a móriaknak legyen „örömük".

 

Dr. Istvánfalvi Dávid alpolgármester Dr. Istvánfalvi Dávid alpolgármester

Mindig büszkeséggel tölt el, mikor megkérdezik, hogy honnan jöttem. Mór nem csak a lakóhelyet, hanem az otthont is jelenti számomra. Feleségemmel és kislányunkkal nem is tudnánk máshol elképzelni a jövőnket. Itt élnek a szüleim, a rokonaim, a barátaim, akik mind a városhoz kötnek. Az általános iskolát és a gimnáziumot Móron végzetem el. A jogi egyetem elvégzése után közgazdaság-tudományi tanulmányokat folytattam. Az egyetemi időszak után a szívem mindig is haza húzott. Jelenleg ügyvédként dolgozom. A 2014-es önkormányzati választáson a 2. számú választókerületben szereztem képviselői mandátumot. Fenyves Péter polgármester Úr javaslatára a képviselő-testület alpolgármesternek választott. Számos, Önökkel közösen elért eredmény van már a hátunk mögött, de van dolgunk a jövőben is, hiszen a város mindig új feladatokat ad.
 

Arany Tamás képviselő

1966-ban születtem Móron, azóta is itt élek. 2006 óta önkormányzati képviselőként az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottságban dolgozom, az első ciklusban alelnökként, 2010 óta a bizottság elnökeként tevékenykedem. Munkaköreimnek köszönhető tapasztalatomat, kapcsolatrendszeremet igyekszem a város javára fordítani. Bekapcsolódom a különböző rendezvények szervezésébe, lebonyolításába, a már hagyományos eseményeknek köszönhetően közismert emberek (színészek, újságírók, politikusok, sportolók...) látogattak el hozzánk meghívásomra, akik sok helyre elviszik Mór jó hírét. Rendszeresen részt veszek a városi programokon, többször megyei, ill. országos rendezvényeken is képviselhetem lakóhelyünket. Örülök annak, hogy sokaknak bemutathattam Mór Város nevezetességeit. A 04. számú választókerület képviselőjeként közvetlen kapcsolatot tartva a lakókkal, igyekeztem megoldást találni a felmerülő problémákra, ez így lesz a jövőben is. A megszerzett ismereteimet, tapasztalataimat ezután is szeretném a választókerületem, valamint a város lakóinak szolgálatába állítani. Továbbra is, mint eddig tették, keressenek bátran!
 

Gintner András képviselő Gintner András képviselő

42 éves, vízellátási-csatornázási mérnök vagyok. Feleségemmel együtt kiegyensúlyozott családi környezetben neveljük két pici gyermekünket. 18 éve a Fejérvíz Zrt-nél dolgozom, ahol környezetvédelemmel, városfejlesztési ügyekkel foglalkozom. Ismerem a város problémáit és a műszaki megoldások, fejlesztések lehetőségeit.

2006. óta a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnökeként igyekszem segíteni a rászorulókon és javítani a település egészségügyi ellátásának színvonalát. Büszke vagyok arra, hogy a 2006. évben kitűzött célok szinte mindegyikében sikerült előrelépnünk az előző választási ciklusban. Tudom, feladat akad bőven az elkövetkező években is, ezért ezek megoldásában tevékenyen szeretnék részt venni.

 

Stolczenberger Róbert képviselő Stolczenberger Róbert képviselő

1958-as móri születésű polgár vagyok. Gépészmérnök végzettséggel rendelkezem. Feleségemmel 17 éve lakunk a Hegy utcában, három felsőoktatásban tanuló gyermekünkkel együtt. 27 éve műszaki területen dolgozom és 9 éve veszek részt aktívan a városi Képviselő- testület munkájában. 2002. és 2010. között az Ifjúsági és Sport Bizottságban, 2006. és 2010. között pedig a Szociális és Egészségügyi Bizottság tagjaként is segítettem a Képviselő-testület munkáját. Jelenleg a Településfejlesztési Bizottság tagja vagyok, így az elmúlt évek során szerzett tapasztalatokkal gazdagodva ismerem a város és az itt élő emberek problémáit, elképzeléseit. Célom Mór város további fejlesztése mellett a meglévő értékeink megőrzése, a civil szféra, a kulturális- és sportélet élénkítése. Német nemzetiségűként fontos számomra a nemzetiségi kultúra ápolása, hagyományainak megőrzése.
 

Baranyainé Magyar Ildikó képviselő Baranyainé Magyar Ildikó képviselő

1968-ban születtem Móron, ma is itt élek családommal.  Eredeti szakmám cipőfelsőrész készítő. Az érettségi megszerzését követően a kereskedelemben helyezkedtem el, ahol több mint 20 évig dolgoztam, ebből 10 éven át vezető beosztásban. Okleveles közgazdász- közgazdász -tanár diplomával, és pedagógus szakvizsgával rendelkezem. Jelenleg a  Székesfehérvári SZC.Perczel Mór Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában  gyakorlati oktatás-vezetőként dolgozom.
A 3-as számú egyéni választókerület választópolgárainak köszönhetően a 2014. október hónapban megtartott választásokon egyéni képviselőként kerültem be a képviselőtestületbe. Fontos számomra, hogy a körzetben lakó emberek problémáinak megoldásában segíthessek, ezáltal enyhítsem napi gondjaikat, érezzék, hogy mindig számíthatnak a körzeti képviselőjükre. Önkormányzati munkám során az Oktatási- Kulturális és Sportbizottság valamint a Szociális-és Egészségügyi Bizottság tagjaként végzem tevékenységemet, ahol a minden tőlem telhetőt megteszek, hogy az említett céloknak és a választópolgárok elvárásainak megfeleljek.
 

Bogyó Viktor képviselő Bogyó Viktor képviselő

1974-ben Móron születtem. Itt élek a móri 05. számú választókerületben, ahol saját vállalkozásom is található, amelyet személyesen vezetek. 2002. óta veszek részt az önkormányzati munkában, 2006-tól pedig a körzet képviselőjeként dolgozom a FIDESZ frakcióban. Tevékenységemet mindig a móri lakosok és a város érdekeit előtérbe helyezve végeztem. A 2006. és 2010. közötti időszak közös sikerei adtak erőt és kitartást a folytatáshoz, amelyhez 2014-ig megkaptam a választópolgárok támogatását.
A Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának elnökeként ezen nehéz időszakban azért tevékenykedem, hogy megszolgáljam az irányomban fennálló bizalmat, s az önkormányzat kiszámítható és törvényes keretek között legyen képes gazdálkodni.Az önkormányzat és intézményei működőképességének biztosítása az elsődleges cél, amelyet ha sikerül elérni, sor kerülhet azon fejlesztések és beruházások megvalósítására, amelyek élhetőbbé és vonzóbbá teszik Mór városát az itt élők és az ide látogatók számára.
 

Horváth Lajos képviselőHorváth Lajos képviselő

Horváth Lajos vagyok 1962.08.12-én Móron születtem, azóta is Móron élek.. Nagyszüleim, szüleim szintén móriak. Foglalkozásom ügyvezető (saját vállalkozásomat vezetem). Feleségemmel 29 éve házasodtunk össze. Három gyermekem van, közülük a legidősebb már családot alapított, telepi maradt, lányunokám már 2 éves. A Jószerencsét utcában lakunk, Vállalkozásunk szintén a Bányásztelepen van a Vajali Iparterületen. Feleségem, idősebbik lányom szintén a vállalkozásban dolgozik, fiam érettségi után a kárpitos szakképzettség megszerzésén fáradozik, kisebbik lányom Móron a Táncsics Mihály gimnáziumban kezdi ősszel a 12. osztályt Székesfehérváron érettségiztem, géplakatos szakmát szerezve, 1980-ban. 1989-ben elvégeztem Tatabányán a Bányaipari Technikumot, aknász képesítést szerezve. Vállalkozásom miatt magántanulóként Budapesten megszereztem a kárpitos szakképzettséget is. Magamat folyamatosan képzem, fontosnak tartom a megszerzett tudást, és annak megfelelő hasznosítását. Első munkahelyem a Bányászati Aknamélyítő Vállalat volt 1980-tól 1992-ig. Ezt követően Németországban dolgoztam egy Ruhr Vidéki szénbányában. 1993-ban megalapítottam vállalkozásomat egy hagyományos kárpitos műhelyt. Kezdetben egyéni vállalkozóként, az alkalmazotti létszám növekedésével Bt., majd 2009-től mint Kft. működünk. Ma elmondhatjuk magunkról, hogy szinte minden magyarországi étteremben és szállodában van valami móri. Több neves budapesti lakberendezővel dolgozunk együtt, referenciáink egyedülállóak a szakmában. Exportra is jelentős mennyiséget szállítunk. Nyugat-Európától Kelet-Európáig.
 

Iván János képviselő Iván János képviselő

Iván János vagyok, 49 éves, gépészmérnök, két felnőtt fiam van. A diploma megszerzését követően a Csepeli Fémmű Cső- és Elektróda Gyár Móri Üzemében helyezkedtem el és végzettségemnek megfelelő, különböző munkakörökben dolgoztam 1999-ig. Azt követően a Metalloglobus Félgyártmány Kereskedelmi Kft.-nél helyezkedtem el, ahol jelenleg értékesítési igazgatóként dolgozom. A helyi közéletbe már fiatalon bekapcsolódtam baloldali értékeket képviselve, amit a mai napig vállalok. A móri képviselő-testületnek 1998. óta vagyok tagja. Abban a ciklusban az alpolgármesteri feladatokat is elláttam, társadalmi megbízatásban. 2002-ben a 8.sz. egyéni választókerületből jutottam a képviselő-testületbe és az Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottságban, annak elnökeként dolgoztam. Ugyanezen időszakban a Fejér Megyei Önkormányzat főállású alelnöki tisztében tágabb környezetünk, megyénk önkormányzati-közigazgatási működésének, fejlődésének irányításában vállaltam szerepet és e megbízatással összefüggésben is Mór város előrejutását igyekeztem szolgálni.
A 2006. évi helyi önkormányzati választások alkalmával a Magyar Szocialista Párt polgármester-jelöltjeként indultam a választásokon. A rám leadott közel 2500 szavazat ugyan a polgármesteri tisztség elnyeréséhez nem volt elegendő, de bizalmukat e helyütt is tisztelettel megköszönöm. Ígérem, hogy kisebbségben, ellenzéki képviselőként is, mindenkor megfogalmazom és hangoztatom véleményemet és mindent megteszek a tiszta közélet, városunk fejlődése, a móriak boldogulása érdekében, amihez a továbbiakban is számítok valamennyi MÓRI segítségére és támogatására.
 

Brichter Józsefné képviselőBrichter Józsefné képviselő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                     Schmidt Roland képviselő