Hírek

Online polgármesteri fogadóóra

általános | 2018. 11. 16.

Online polgármesteri fogadóóra

Kérdezze Ön is Mór Város Polgármesterét!

Online polgármesteri fogadóóra

Fenyves Péter, Mór Város Polgármestere 2018. november 21-én várja a móri lakosok kérdéseit közösségi oldalán, a Mór Városi Önkormányzat Facebook-oldalán, illetve a fenyves@mor.hu e-mail címen.

A város Polgármestere november 21-én délután 14 és 18 óra között tartja aktuális online fogadóóráját a város költségvetésével-, fejlesztéseivel-, közügyeivel-, s a móriakat érintő bármely témával kapcsolatban.

A válaszadás 14.00 órától kezdődik Fenyves Péter polgármester, Dr. Ujszászi György Szabolcs jegyző, és az Önkormányzat szakembereinek közreműködésével. Az online fórum 18.00 órakor zárul, a fogadóóra végéig beérkezett – és addig meg nem válaszolt – kérdésekre üzenetben küldünk választ.

Lakossági Fórum - Milyen legyen házunk és környezete?

Építészeti-tájegységi arculati kézikönyv készül a Vértes tájegységre.

Szeretettel meghívjuk Önt és Családját 

a kézikönyv lakossági fórum keretében történő
bemutatására és kerekasztal beszélgetésre.

Helyszín: Mór, Erzsébet tér 14. (Művelődési Ház)

Időpont: 2018. november 26. 16.00

Meghívó

általános | 2018. 11. 15.

Meghívó

MEGHÍVÓ

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete

2018. november 16. (péntek)

8:00 órakor

tartja soron kívüli ülését, amelyre meghívom és egyúttal szíves megjelenését kérem.

Az ülés helye: Városháza - emeleti nagyterem

Wekerle Napok 2018

általános | 2018. 11. 09.

Wekerle Napok 2018

Wekerle Sándor móri születésű első polgári származású magyar miniszterelnök születésének 170. évfordulója alkalmából 2018. november 14-15-én kétnapos rendezvénysorozatot szervez Móron a Wekerle Sándor Életművét Gondozó Kulturális és Tudományos Alapítvány és Mór Város Önkormányzata.  


 

Lakossági elektronikai hulladékgyűjtés!

A Depónia Nonprofit Kft. ezúton értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy elektronikai hulladékgyűjtést szervez az alábbiak szerint:

Időpont: 2019. január 10.      (8-12 óra között)

Helyszín: Mór,  Zrínyi u. 36.

Meghívó

általános | 2018. 10. 25.

Meghívó

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete

2018. október 31. (szerda)

13:00 órakor

tartja soros ülését, amelyre meghívom és egyúttal szíves megjelenését kérem.

Az ülés helye: Városháza - emeleti nagyterem

Zöldhulladék gyűjtési akció!

általános | 2018. 10. 25.

Zöldhulladék gyűjtési akció!

Mór Város Önkormányzata értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a Depónia Nonprofit Kft. közreműködésével 2018. november 10-én zöldhulladék gyűjtést szervez.

TÁJÉKOZTATÓ A MEKH ÁLTAL ELŐÍRT, A FEJÉRVÍZ ZRt. SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETÉN VÉGZETT  2018. ÉVI FELHASZNÁLÓI ELÉGEDETTSÉGVIZSGÁLATRÓL

Tisztelt Felhasználónk!

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018. július 2-től határozatban írta elő a víziközmű-szolgáltatók részére a 2018. évi Felhasználói Elégedettségi Felmérés (FEF) elvégzését, a felhasználók ügyfélszolgálati megkeresései kapcsán.

A FEF három, egymástól jól elkülöníthető módszerű, időpontú, és célú felmérésből áll.

Az alapfelmérés a víziközmű-ágazat felmérésére szolgáló, kérdőíves személyes megkérdezésen alapuló adatfelvétel, melyet A Kutatópont Kft. társaságunk megbízásából végez, a felméréshez kijelölt településeken. A felmérés azokat a tevékenységeket vizsgálja, amelyek minden felhasználót érinthetnek a szolgáltatás igénybevételével.

A kiegészítő felmérést a Hatóság által kijelölt kutatócég végzi, azon adatbázis alapján, mely az ügyfélszolgálati megkeresésük alkalmával ehhez hozzájárulásukat adó felhasználók adatait tartalmazza. Ez elsősorban a szolgáltató panaszkezelését, ügyfélszolgálati munkáját, a kezelt ügyek ügyintézését, az azzal való elégedettséget vizsgálja, a megkeresést követően kb. két hónappal, az ügyfelek által tapasztaltak felmérésére szolgáló, telefonos megkérdezés.

Az azonnali felmérést és annak adatgyűjtését társaságunk végzi, a felhasználók személyes és telefonos megkeresése alkalmával, az ügyintézés zárásaként.