Tájékoztató a a kéményseprő-ipari társasházi sormunka ütemtervről Mór településen

  • létrehozva: 2023. 01. 25.
  • frissítve: 2023. 01. 25.
Tájékoztató a a kéményseprő-ipari társasházi sormunka ütemtervről  Mór településen

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Fejér Vármegyében 2023. január 20-tól a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint kéményseprő-ipari szerv végzi a kémények ellenőrzését és tisztítását.

A kéményellenőrzésre, mint közfeladat elvégzésére a katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve elkészítette és elérhetővé tette a 2023-as, vármegyékre lebontott társasházi sormunkatervét. /2018. január elsejétől a klasszikus értelemben vett sormunka csak a társasházakban és a lakásszövetkezeti lakóépületekben kötelező!/

Az ütemterv szerint Mór településen 2023. április 1. és május 31. között

ellenőrzik – és szükség szerint tisztítják – a kéményeket.

A tevékenység ellátásával kapcsolatban bővebb információ olvasható a https://kemenysepres.katasztrofavedelem.hu/ honlapon.

További hírek:

"Ezerjó Fakanálforgató" főzőverseny

általános | 2024. 03. 28.

"Ezerjó Fakanálforgató" főzőverseny

A Móri Borbarát Hölgyek Egyesülete idén is meghirdeti hagyományos, BORRAL KÉSZÜLŐ ÉTELEK ORSZÁGOS FŐZŐVERSENYÉT a 2024. évi Móri Szent György-heti Vigasságok keretében.

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival e vidám, hangulatos tavaszi kiruccanásra, az ország bármely tájáról, vagy akár az országhatáron túlról is!

KSH lakossági adatgyűjtés - Időmérleg

általános | 2024. 03. 26.