PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Mór Város közigazgatási területén autóbusszal végzett menetrend szerinti helyi személyszállítási közszolgáltatás ellátására - Tisztázó kérdésekkel kiegészítve

  • létrehozva: 2020. 11. 04.
  • frissítve: 2021. 01. 21.
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Mór Város közigazgatási területén autóbusszal végzett menetrend szerinti helyi személyszállítási közszolgáltatás ellátására - Tisztázó kérdésekkel kiegészítve

Pályázati felhívás

Mór Város közigazgatási területén autóbusszal végzett menetrend szerinti helyi személyszállítási közszolgáltatás ellátására

 Kiíró: Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény 23.§ szerint pályázatot ír ki Mór Város közigazgatási területén helyi, autóbusszal végzett menetrend szerinti személyszállítás közszolgáltatási szerződés keretében történő ellátására.

I. A pályázat kiírójának neve, címe, elérhetőségei:

A Kiíró adatai:

Mór Városi Önkormányzat

8060 Mór, Szent István tér 6.

Tel: +36 22/560-861

Email: morph@mor.hu

Képviseli: Fenyves Péter polgármester

Kapcsolattartó: Schmidt Norbert városfejlesztési igazgató

II. Az eljárás tárgya

A Pályázat tárgya: Mór város közigazgatási területén autóbusszal végzett, menetrend szerinti helyi személyszállítási közszolgáltatás ellátása közszolgáltatási szerződés keretében, továbbá hozzá kapcsolódóan a szükséges menetrenddel kapcsolatos információk, jegyek és bérletek árusításának biztosítása. A szolgáltatás ellátáshoz legalább 3 db autóbusszal kell rendelkezni.

A személyszállítást meghatározott menetrend szerint kell végezni. A részletes követelményrendszert, a pályázaton való részvétel feltételeit, valamint a pályázat benyújtásához szükséges információkat a pályázati kiírás tartalmazza.

III. A pályázaton való részvétel feltételei

3.1. A pályázat

A pályázatot a Kiíró a személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény 23. §-a szerint folytatja le.

A pályázat teljesítés helye: Mór város közigazgatási területe

3.2. Részvételi feltételek

A pályázat nyílt, azon pályázóként részt vehetnek belföldi vagy külföldi székhelyű gazdálkodó szervezetek. Az Európai Gazdasági Térségen kívüli székhelyű szolgáltató a pályázaton abban az esetben vehet részt, ha országában is biztosított a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben a nemzeti elbánás a külföldiek számára. Közszolgáltatási Szerződés csak a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény szerint átlátható szervezetnek minősülő közlekedési szolgáltatóval köthető.

3.3. Főbb pályázati, alkalmassági feltételek

A pályázónak - konzorcium esetén annak egyik tagjának - a személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény 10. § (1) és (2) bekezdésében megjelölt autóbuszos személyszállító engedéllyel, valamint a kiírásban megjelölt, megfelelő, autóbusszal végzett személyszállítási gyakorlattal kell rendelkeznie. A pályázati kiírás további szakmai és egyéb alkalmassági feltételeket is tartalmaz.

A pályázaton való részvétel részletes feltételeit a pályázati kiírás tartalmazza, így különösen a részvételre az jogosult, akivel szemben nem állnak fenn a pályázati kiírásban foglalt kizáró okok, és megfelel a pályázati kiírásban meghatározott műszaki, szakmai és pénzügyi alkalmassági feltételeknek.

IV. A pályázati kiírás beszerzésének feltételei

A dokumentáció a pályázat benyújtási határidejéig ingyenesen elérhető, letölthető: Mór város honlapjáról (www.mor.hu, továbbá személyesen Móri Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és -üzemeltetési Irodán (8060 Mór Szt. István tér 6.) hétfő-csütörtök: 8-16 óra, illetve péntek: 8-12 óra között.

V. A pályázat benyújtásának határideje, módja:

A pályázatokat Hivatalos Értesítőben történő megjelenést követő 60. nap 12:00 óráig,

amennyiben ez a nap munkaszüneti vagy ünnepnap, az ezt követő első munkanap 12:00 óráig,

a Móri Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és -üzemeltetési Irodára (8060 Mór Szt. István tér 6.) kell benyújtani. „PÁLYÁZAT – Autóbusszal végzett menetrend szerinti helyi személyszállítás - közszolgáltatás” „Nem bontható fel a pályázatbontás kezdete előtt!” megjelölés feltüntetésével zárt borítékban, egy eredeti papíralapú példányban, továbbá 1 elektronikus példányban (CD,DVD) kell benyújtani. Magyar nyelven, személyesen, illetve meghatalmazott útján, futárral vagy postai úton (tértivevénnyel) kell benyújtani úgy, hogy az ajánlat az ajánlattételi határidőn belül megérkezzék.

VI. Az elbírálás ideje, módja és szempontjai:

A pályázat eredményének értékelése a 2021. január 27-i Képviselő-testületi ülésen történik. A pályázati kiírásban meghatározott alkalmassági követelmények és bírálati szempontok alapján az összességében legelőnyösebb ajánlatot benyújtó pályázóval köthető meg a Közszolgáltatási Szerződést.

VII. A szerződéskötés tervezett legkésőbbi időpontja:

2021. február 28.

VIII. A közszolgáltatás megkezdésének határnapja:

2021. április 1. napja

IX. A szerződés időtartama:

2021. április 1-től kezdődően 5 év, amely a felek megállapodása szerint további 2 évvel meghosszabbítható.

X. A pályázat benyújtásával kapcsolatos információ kérhető:

Telefonon: 06 22/560-861

Személyesen a Móri Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és -üzemeltetési Iroda, (8060 Mór Szt. István tér 6.)

XI. Egyéb információk:

A szolgáltatás egy részére pályázni nem lehet, egy pályázó csak egy ajánlatot tehet. A pályázatok beadása előtt, előre egyeztetett időpontban konzultációs és helyszíni bejárási lehetőséget biztosítunk. A pályázati felhívást a Magyar Közlöny Hivatalos Értesítőjében, Mór Városi Önkormányzat honlapján (www.mor.hu valamint a helyben szokásos módokon (a város hirdetőtáblája) tesszük közzé.

További hírek:

Meghívó

általános | 2024. 04. 18.

Meghívó

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete

2024. április 24. (szerda)

13:00 órakor

tartja soros nyilvános ülését, amelyre meghívom és egyúttal szíves megjelenését kérem.

Az ülés helye: Városháza - emeleti nagyterem

FELHÍVÁS - MÓR JEGENYE UTCAI TELKEK ÉRTÉKESÍTÉSE

Mór Városi Önkormányzat

értékesíteni kívánja a tulajdonában levő

Mór 2153/37 és a 2153/38 hrsz-ú

kivett beépítetlen terület megnevezésű tehermentes

Jegenye utcai ingatlanokat.

 

A jelentkezést írásban a Móri Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és -üzemeltetési Irodáján (Mór, Szent István tér 6., földszint 2. sz. iroda 2024. május 7-én, 16 óráig lehet benyújtani „építési telek-vásárlás” felirattal ellátott zárt borítékban, melynek tartalmaznia kell:

 - licitáló személyes adatai,

 - nyilatkozatot arról, hogy a licitáló a hirdetményben és felhívásban szereplő valamennyi feltételt elfogadja,

 - nyilatkozatot arról, hogy a licit napjától számított 50 napi időtartamra

ajánlati kötöttséget vállal,

 - nyilatkozat az ingatlan vételárának megfizetési módjáról,

 - nyilatkozatot arról, hogy az ingatlant megtekintette, tájékozódott annak állapotáról, ajánlatát elegendő információ birtokában, külső befolyástól mentesen alakította ki,

 - nyilatkozatot arról, hogy szerződéskötési képességében nincs korlátozva,

 - nyilatkozat a beépítéssel kapcsolatos kikötések tudomásul vételéről.

A kitöltött és benyújtott „jelentkezési és nyilatkozati lappal” lehet a liciteljárásra jelentkezni.

FELHÍVÁS - versenytárgyalásra

általános | 2024. 04. 12.

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete nevében – 32/2015. (VIII.31.) Ök. rendelet (továbbiakban: Rendelet) 5. § (1) bekezdésben kapott felhatalmazás alapján – az Önkormányzat tulajdonát képező alábbi ingatlan/ok (nem lakáscélú helyiségek) vonatkozásában MÓR-HOLDING Kft. pályázatot ír ki, és nyilvános versenytárgyalás keretében bérbe adja:

Mór Városi Önkormányzat a településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021. (VII. 15.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 66. § és Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 330/2023.(X. 25.) határozatával kezdeményezte a településtervének 3. sz. módosítását annak érdekében, hogy az 1809/39 hrsz-ú telek egy része különleges beépítésre szánt megújuló energiatermelésre szolgáló terület övezetbe kerüljön. Az egyeztetés egyszerűsített eljárás keretében történik.

Pályázati felhívás - vegyes háziorvosi körzet betöltésére

 

Mór Városi Önkormányzat pályázatot hirdet

területi ellátási kötelezettséggel működő vegyes háziorvosi körzet betöltésére.