Szelektív hulladékgyűjtő edények osztása Felsődoboson

  • létrehozva: 2020. 09. 28.
  • frissítve: 2020. 09. 28.
Szelektív hulladékgyűjtő edények osztása Felsődoboson

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Kérem olvassa el az alábbi tájékoztatót arról az új hulladékgyűjtési rendszerről, amely hamarosan az Ön ingatlanát érintően is bevezetésre kerül:

A 385/2014. Kormányrendelet előírása szerint kötelező a háztartásokban keletkező hulladékot a elkülönítetten, szelektíven gyűjteni. Ehhez az alábbiakban kívánunk segítséget nyújtani.

Mi a teendője?

A Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás a lakossági ingatlantulajdonosok számára pályázati forrásból díjmentes használatra biztosít szerződésenként 1 db új, tájékoztató matricával ellátott, 120 literes, kerekes gyűjtőedényt, amelybe az elkülönítetten gyűjtött (szelektív) hulladékot kell elhelyezni.

Ennek érdekében Önnek mindössze annyi a teendője, hogy a kijelölt időpontban az edényt átvegye, a jövőben a megfelelő hulladékot. abba gyűjtse, a szállítási napokon kihelyezze az ingatlana elé, valamint az edényzet állagát megóvja és azt rendeltetésszerűen használja!

Az új gyűjtőedény átvételi helye és ideje az Ön településén:                                                             

Felsődobos, Fő utca Művelődési ház

2020. szeptember 30. 11.00 órától - 17.00 óráig

Kérjük, hogy az átvételkor a lakcímkártyáját és személyazonosító okmányát, hozza magával! Amennyiben az ingatlanhoz tartozó edényt nem tudja személyesen átvenni, úgy kérjük, állítson ki írásos meghatalmazást az átvétellel megbízott személy számára. A meghatalmazáshoz mintát talál a www.kdv.hu oldalon is.

Az új gyűjtőedényekből az elkülönítetten gyűjtött, hasznosítható hulladék a hulladéknaptár szerinti szelektív gyűjtési napokon kerül elszállításra, melyről közszolgáltatója honlapján tájékozódhat. Arról, hogy ebben az edényben milyen hulladékok gyűjthetők, a mellékelt szórólap és az edény oldalára ragasztott tájékoztató segít eligazodni.

A legtöbb településen az eddig használt, meglévő edényzetében gyűjtött vegyes települési hulladék elszállítása továbbra is a korábbi hulladékgyűjtési napokon történik. Ott, ahol ez változik, közszolgáltatója idejében tájékoztatni fogja.

Bővebb és friss információt találhat a hulladékszállítást végző közszolgáltatója honlapján: www.deponia.hu

Köszönjük együttműködését!

Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási
Önkormányzati Társulás

További hírek:

Meghívó

általános | 2024. 03. 11.

Meghívó

MEGHÍVÓ

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete

2024. március 14. (csütörtök)

9:00 órakor

tartja soron kívüli nyilvános ülését, amelyre meghívom és egyúttal szíves megjelenését kérem.

Az ülés helye: Városháza - emeleti nagyterem

Meghívó

általános | 2024. 03. 06.

Meghívó

általános | 2024. 03. 06.