FIGYELEMFELHÍVÁS - segítségre szóló idős személy bejelentése

  • létrehozva: 2020. 03. 17.
  • frissítve: 2020. 03. 17.
FIGYELEMFELHÍVÁS - segítségre szóló idős személy bejelentése

A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendeletének 2. §-a alapján kérjük a 70. életévüket betöltött móri lakosokat, hogy lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket ne hagyják el.

Amennyiben vállalják az otthontartózkodást és az önkormányzat segítségét kérik, erről önkormányzatunkat a Szociális Alapszolgáltatási Központon keresztül a 22/407-139, 30/662-8958 telefonszámokon vagy az idosek@szocmor.hu  elektronikus levelezési címen tájékoztassák, és az ellátásukról való gondoskodásban (étel házhoz történő szállításában, bevásárlásban, gyógyszerek kiváltásában) segítséget nyújtunk.

Kérelem nyomtatvány elérhető: www.mor.hu/nyomtatvanyok oldalon vagy igényelhető a Szociális Alapszolgáltatási Központ munkatársaitól.

Munkatársaink szórólap formájában is tájékoztatják az érintett lakosságot.

További hírek:

Tájékoztató ügyfélkapun keresztül történő start-értékpapírszámla nyitás lehetőségéről

1. Babakötvényes számlanyitás Ügyfélkapun keresztül otthonról

2. Vásároljon állampapírt Mobilkincstáron, Webkincstáron otthonról

Felhívás - Mór Város Sportjáért elismerő cím adományozására

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének a városi kitüntető címek és díjak alapításáról és adományozásuk rendjéről szóló 20/2015. (VI.3.) önkormányzati rendeletének VI. fejezete alapján az önkormányzat a sport területén végzett kimagasló munka elismerésére céljából

„Mór Város Sportjáért”

(a továbbiakban: Város Sportjáért cím) elnevezéssel elismerő címet alapított.

Felhívás - Pro Urbe Emlékérem adományozására

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete attól a céltól vezérleve, hogy a helyi közösség szolgálatában kiemelkedő érdemeket szerzett személyeket és szervezeteket méltó elismerésben részesíthesse, valamint személyüket és cselekedeteiket megfelelőképpen értékelve állíthassa példaként az utókor elé Mór Város Díszpolgári Címet, valamint Pro Urbe Emlékérmet alapított.

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének a városi kitüntető címek és díjak alapításáról és adományozásuk rendjéről szóló 20/2015. (VI.3.) önkormányzati rendeletének I. fejezet értelmében a díjak kétévenként adományozhatók, páratlan évben „Mór Város Díszpolgára” kitüntető cím, páros években, így 2020. évben Pro Urbe Emlékérem kerülhet adományozásra.

Tájékoztató - a veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről valamint az ellenőrzött bejelentésről

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. május 18. napján hatályba lépő, a veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V.8.) Korm.rendelet alapján a jegyző hatáskörébe tartozó alábbi ügyekben eltérő eljárásrend került kialakításra:

Pályázati kiírás - személyügyi és jogi referens munkakörre

Móri Polgármesteri Hivatal

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet

személyügyi és jogi referens

munkakör betöltésére.