Depónia Nonprofit Kft. hulladékszállítási közszolgáltatás 2020. évben

  • létrehozva: 2020. 01. 06.
  • frissítve: 2020. 01. 06.
Depónia Nonprofit Kft. hulladékszállítási közszolgáltatás 2020. évben

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2020. évben társaságunk a hulladékszállítási közszolgáltatást az alábbiak szerint végzi az Ön településén:
 

1. Az állandó lakosok részére Depónia feliratú és a nyilvántartásunk szerint alkalmazott edény űrméretének és darabszámának megfelelő edényazonosító matricát küldünk, amit a hulladékgyűjtő edény oldalára kérünk felragasztani. Az azonosító matrica igazolja a közszolgáltatás tárgyévi igénybevételének jogosultságát. Az az ingatlantulajdonos, aki nem kap matricát, a nyilvántartásunkban nem szerepel. Akik nem szerződött ügyfeleink, azoknak a hulladékgyűjtő edényének tartalma 2020. február 1-től nem kerül elszállításra!

2. Díjmentesen 8 db zöldhulladék elszállítására jogosító matricát juttatunk el jelen levelünk mellékleteként, mely 2020. évben használható fel. Azokat a már megszokott, elszállításra vonatkozó szabályok szerint kérjük felhasználni (110 literes áttetsző zsákra vagy max. 50x70 cm-es kötegre kell felragasztani és a megfelelő gyűjtési napon kihelyezni). Az ettől eltérő módon kihelyezett zöldhulladék nem kerül elszállításra!
A karácsonyfák begyűjtése a hulladéknaptárban megjelölt napokon (évi két alkalommal) zöldhulladék matrica nélkül történik.

3. Zöldhulladék matrica, illetve a települési vegyes többlethulladék számára kék, Depónia logóval ellátott zsák vásárolható ügyfélszolgálatainkon, továbbá a kijelölt helyeken.

4. A lomtalanítást házhoz menő jelleggel végezzük a 06 22/202-260 számon történt előzetes egyeztetés alapján! A bejelentés 2020. január 02. - szeptember 30. között tehető meg. A szállításokat a jelzések beérkezésének sorrendjében teljesítjük.

5. A szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban honlapunkon tájékozódhat. A Közép-Duna Vidéke Önkormányzati Hulladékgazdálkodási Társulási projekt keretében az év során kiosztásra kerülnek a szelektív hulladékgyűjtő edények, ezért az idei évben társaságunk már nem biztosít sárga zsákot a gyűjtéshez. A szelektíven gyűjtött csomagolási hulladék bármilyen áttetsző zsákban kihelyezhető továbbra is.

6. Az év folyamán végzett hulladékszállítások időpontjait (települési hulladék, szelektív hulladék, üveghulladék, zöldhulladék) a mellékelt hulladéknaptár tartalmazza.

Amennyiben kérdése merül fel a fentiekkel kapcsolatban (költözés, edénytörés, az edény űrméretével nem egyező matrica stb.) kérjük, hogy elérhetőségeinken jelezze felénk.

Telefon: 22/507-419 vagy 22/504-412 Honlap: www.deponia.hu
E-mail: számlázással, szerződéssel kapcsolatban: ugyfel@deponia.hu
szállítással kapcsolatban: szallitas@deponia.hu

Depónia Nonprofit Kft.

Köszönjük együttműködését!

További hírek:

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadása

Forduljon az Egyenlő Bánásmód Hatóság Fejér megyei ügyfélszolgálatához, ha neme, életkora, bőrszíne vagy nemzetisége, vagyoni helyzete, egészségi állapota, szexuális irányultsága, nemi identitása, faji hovatartozása, vallási, vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, anyanyelve, fogyatékossága, családi állapota, anyasága vagy apasága, vagy egyéb tulajdonsága miatt hátrányos megkülönböztetés éri!

Tájékoztató a talajvízkutak vízjogi engedélyezési eljárásáról

Tájékoztatom Önöket, hogy 2020. július 1. napjától a vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény az engedély nélkül vagy engedélytől eltérően létesített talajvízkutak vízjogi fennmaradási engedélyezési eljárásban vízgazdálkodási bírság kiszabása nélküli engedélyeztetésre 2023. december 31-ig biztosít határidőt.

Álláshirdetés-személyügyi és jogi referens

 

Móri Polgármesteri Hivatal

                      a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Móri Polgármesteri Hivatal
Önkormányzati Iroda
személyügyi és jogi referens

munkakör betöltésére.

Meghívó

általános | 2020. 06. 18.

Meghívó

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete

2020. június 24. (szerda)

13:00 órakor

tartja soros ülését, amelyre meghívom és egyúttal szíves megjelenését kérem.

Az ülés helye: Városháza - emeleti nagyterem

Pályázati kiírás - bölcsődevezető munkakör betöltésére

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete
a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló"
1992. évi XXXIII. törvény 20/A. és 20/B. § alapján
pályázatot hirdet

Nefelejcs Bölcsőde
Bölcsődevezető (magasabb vezető)

beosztás ellátására.