Nyári diákmunka

  • létrehozva: 2019. 06. 14.
  • frissítve: 2019. 06. 14.
Nyári diákmunka

Tisztelt Lakosság!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Mór Városi Önkormányzat a 2019. évben is csatlakozott a Pénzügyminisztérium által meghirdetett „Nyári diákmunka” programhoz.

A program: 2019. július 1-31. és 2019. augusztus 1-31. napja között tart.

4 órás munkaviszony keretében bruttó 74.500 Ft/hó bérezéssel az alábbi feltételek fennállása esetén kerülhetnek a fiatalok foglalkoztatásra:

  • 16 – 25 év közötti nappali tagozaton tanuló diákok (16 éves az a diák, aki a tényleges foglalkoztatásakor már betöltötte a 16. életévét),
  • közvetítést kérőként kérték nyilvántartásba vételüket (munkaügyi központ) és
  • foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek.

Ellátandó feladatok: hivatali segédmunka és Mór Városi Önkormányzat fenntartásában lévő intézményeknél egyéb segédmunka.

Jelentkezni személyesen a Móri Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján – ügyfélfogadási időben -, postai úton: 8060 Mór, Szent István tér 6., illetve elektronikusan a morph@mor.hu email címen lehet.

További hírek:

Lakossági felhívás állattartás bejelentéséről

Az Állat-egészségügyi Szabályzat kiadásáról szóló 41/1997. (V.28.) FM rendelet 34. § (1) bekezdése értelmében:

az állattartó köteles állattartási tevékenységéről, a tevékenység megkezdéséről (ló, szamár, öszvér, szarvasmarha, juh, kecske, sertés, méhcsaládok esetén létszámtól függetlenül, baromfi és nyúlállományok esetén száz egyed felett) az állatállományt ellátó állatorvost, illetőleg a települési önkormányzat jegyzőjét egyidejűleg tájékoztatni.

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

általános | 2019. 10. 17.

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a központi címregiszterről és címkezelésről szóló 345/2014. (XII. 23.) Korm. rendelet alapján

megkezdődött a Látóhegyi dűlő címkezelési eljárása, a címadatok felülvizsgálata.

Áramszünet információ

általános | 2019. 10. 17.

Áramszünet információ

Tisztelt Ügyfelünk

Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. Ezért a településükön áramszünet várható a következő időszakban:

Zöldhulladék gyűjtési akció!

általános | 2019. 10. 17.

Zöldhulladék gyűjtési akció!

Mór Önkormányzata értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a Depónia Nonprofit Kft. lebonyolításával 2019. november 02-án zöldhulladék gyűjtést szervez Mór település területén.

Kormányablak rendkívüli nyitvatartás

általános | 2019. 10. 08.

Kormányablak rendkívüli nyitvatartás

Rendkívüli nyitvatartás az önkormányzati választások hétvégéjén

Az önkormányzati választások hétvégéjén rendkívüli nyitvatartási rend lesz érvényben a kormányablakkal, okmányirodával rendelkező településeken.

A választási törvény alapján, 2019. október 13-án megrendezésre kerülő önkormányzati választásokon csak azok szavazhatnak, akik érvényes személyazonosításra alkalmas okmánnyal igazolni tudják magukat és bemutatják lakcímkártyájukat.

Azt szeretnénk, hogy a választásra jogosultak minél többen élni tudjanak szavazati jogukkal, ezért az önkormányzati választás eredményes lebonyolításának érdekében lehetőséget biztosítunk arra, hogy a szavazáshoz szükséges érvényét vesztett okirat pótolható, beszerezhető legyen. A választás hétvégéjén valamennyi kormányablakkal, okmányirodával rendelkező településen, illetve területen, legalább egy helyszínen, október 12-én (szombaton) 8:00-tól 19:00-ig, valamint a választás napján, október 13-án (vasárnap) 7:00-től 19:00-ig nyitva lesznek a kormányablakok.

Tuzson Bence

közszolgálatért felelős államtitkár