LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

  • létrehozva: 2019. 05. 15.
  • frissítve: 2019. 05. 15.
LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a központi címregiszterről és címkezelésről szóló 345/2014. (XII. 23.) Korm. rendelet alapján

megkezdődött a Jókai utca címkezelési eljárása, a címadatok felülvizsgálata.

Magyarországon a közigazgatás eddig nem rendelkezett egységes, közhiteles, az ország valamennyi címét lefedő cím-adatbázissal. A központi címregiszter létrehozásának célja, hogy a jelenleg különböző nyilvántartásokban párhuzamosan nyilvántartott cím adatokat egyetlen nyilvántartásba egyesítse, ezzel elérje, hogy az adatok naprakészek, pontosak legyenek és a különböző nyilvántartásokban szereplő címadatok megegyezzenek. A felülvizsgálatot Mór város teljes közigazgatási területén szükséges végrehajtani, az eljárás a jogszabályi előírásoknak megfelelően kerül lefolytatásra, melynek lezárását követően a közterületen található ingatlanok tulajdonosai határozatból értesülnek majd az esetleges változásokról.

Jelenleg nincs semmi teendő,

a címváltozás következtében szükséges tennivalókról a határozat véglegesítését követően részletes tájékoztató megküldésével értesítjük Önöket.

A közhiteles címregiszter kialakítása érdekében kérjük türelmüket és megértésüket!

További hírek:

"Ezerjó Fakanálforgató" főzőverseny

általános | 2024. 03. 28.

"Ezerjó Fakanálforgató" főzőverseny

A Móri Borbarát Hölgyek Egyesülete idén is meghirdeti hagyományos, BORRAL KÉSZÜLŐ ÉTELEK ORSZÁGOS FŐZŐVERSENYÉT a 2024. évi Móri Szent György-heti Vigasságok keretében.

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival e vidám, hangulatos tavaszi kiruccanásra, az ország bármely tájáról, vagy akár az országhatáron túlról is!

KSH lakossági adatgyűjtés - Időmérleg

általános | 2024. 03. 26.