WEKERLE NAPOK 2019

  • létrehozva: 2019. 11. 04.
  • frissítve: 2019. 11. 04.

2019. november 13-14-én  Mór Városi Önkormányzat pályázati támogatásának köszönhetően ismét megrendezi Móron a Wekerle Napokat a Wekerle Sándor Alapítvány.  A szervezők és együttműködő partnereik számos érdekes programmal várják a lakosságot, az intézmények és a civil szféra képviselőit. A teljes program a wekerlenapok.hu címen tekinthető meg.

November 13-án a megnyitót követően "Az 5. hullám - a digitális jövő" címmel tudományos előadásokra kerül sor neves előadók részévételével. A rendezvényen bemutatkoznak az Alba Innovár Központ robotjai.

November 14-én a Wekerle emlékműnél ünnepi megemlékezés és koszorúzás, majd ezt követően a Művelődési Házban a Wekerle novellapályázat eredményhirdetése és ünnepi műsor teszi tartalmassá Wekerle Sándor születésének évfordulóját. Dr. Kárbin Ákos történész folytatja tavalyi nagy sikerű előadását Wekerle Sándor életművéről, bemutatva három miniszterelnökségét, majd Wekerle Sándor tiszteletére fogadással zárul a rendezvénysorozat.

A programok mellett Nagy Benedek szobrászművész új Wekerle emlékérme, továbbá alkalmi postabélyegzéssel  egybekötve egyedi emlékképeslap és egyedi bélyeg bemutatására is sor kerül a Wekerle hagyományőrzés jegyében.  

A rendezvények nyitottak, térítésmentesen, előzetes regisztrációval látogathatók.
 

Dátum: 
2019. 11. 13. - 2019. 11. 14.
Helyszín: 
További képek: