Tekerj a zöldbe! kerékpártúra

  • létrehozva: 2020. 06. 17.
  • frissítve: 2020. 06. 17.

A Tekerj a zöldbe! kerékpáros túrák a hobbi bringásoknak szólnak. Az országos túrasorozat azokat kívánja megmozdítani, akik társaságban szívesen vágnának neki a kerékpározásnak.

A túra nagyrészt kerékpárúton vagy kis forgalmú utakon halad, gyerekekkel is biztonságosan biciklizhető. Könnyen teljesíthető mountain bike, trekking, vagy városi kerékpárral, és akár gyermekszállító utánfutóval is. Családbarát rendezvény.

Időpont, helyszín:

2020. június 27. (szombat) 9:30 – 13:00
8060 Mór, Táncsics Mihály utca 25., Wekerle Sándor Szabadidő Központ, külső parkoló
Táv: 28 km

Útvonal:

Mór - Csókakő - Csákberény - Orondpuszta - Csókakő – Mór

Leírás:

A Wekerle Sándor Szabadidő Központ külső parkolójából indulva az Ezerjó borúton haladva Csókakőn keresztül jutunk el Csákberénybe, majd onnan Orondpusztára ahol tanyalátogatásra, frissítésre (szikvíz, szörp, fröccs, kávé), és helyben készült termékek (tejtermékek, húsáru, bor) vásárlására lesz lehetőség, ezután felfrissülve visszatekerünk Mórra. A táv teljesítésekor minden résztvevő apró ajándékot kap a túra emlékére.

Jelentkezés:

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz között, ezért kérjük az érdeklődőket, hogy a „Csőváz – Tekerj a zöldbe! Móri borvidék” Facebook eseményoldalon található linken regisztráljanak.

Szervező, információ:

Csőváz Kerékpáros Sportegyesület, csovaz.kse@gmail.com
Majtánné Bakonyi Réka +36208077229

Várunk szeretettel!
Csőváz csapat

Dátum: 
2020. 06. 27.
Helyszín: