Depónia Nonprofit Kft. hulladékszállítási közszolgáltatás 2020. évben

  • létrehozva: 2020. 01. 06.
  • frissítve: 2020. 01. 06.
Depónia Nonprofit Kft. hulladékszállítási közszolgáltatás 2020. évben

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2020. évben társaságunk a hulladékszállítási közszolgáltatást az alábbiak szerint végzi az Ön településén:
 

1. Az állandó lakosok részére Depónia feliratú és a nyilvántartásunk szerint alkalmazott edény űrméretének és darabszámának megfelelő edényazonosító matricát küldünk, amit a hulladékgyűjtő edény oldalára kérünk felragasztani. Az azonosító matrica igazolja a közszolgáltatás tárgyévi igénybevételének jogosultságát. Az az ingatlantulajdonos, aki nem kap matricát, a nyilvántartásunkban nem szerepel. Akik nem szerződött ügyfeleink, azoknak a hulladékgyűjtő edényének tartalma 2020. február 1-től nem kerül elszállításra!

2. Díjmentesen 8 db zöldhulladék elszállítására jogosító matricát juttatunk el jelen levelünk mellékleteként, mely 2020. évben használható fel. Azokat a már megszokott, elszállításra vonatkozó szabályok szerint kérjük felhasználni (110 literes áttetsző zsákra vagy max. 50x70 cm-es kötegre kell felragasztani és a megfelelő gyűjtési napon kihelyezni). Az ettől eltérő módon kihelyezett zöldhulladék nem kerül elszállításra!
A karácsonyfák begyűjtése a hulladéknaptárban megjelölt napokon (évi két alkalommal) zöldhulladék matrica nélkül történik.

3. Zöldhulladék matrica, illetve a települési vegyes többlethulladék számára kék, Depónia logóval ellátott zsák vásárolható ügyfélszolgálatainkon, továbbá a kijelölt helyeken.

4. A lomtalanítást házhoz menő jelleggel végezzük a 06 22/202-260 számon történt előzetes egyeztetés alapján! A bejelentés 2020. január 02. - szeptember 30. között tehető meg. A szállításokat a jelzések beérkezésének sorrendjében teljesítjük.

5. A szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban honlapunkon tájékozódhat. A Közép-Duna Vidéke Önkormányzati Hulladékgazdálkodási Társulási projekt keretében az év során kiosztásra kerülnek a szelektív hulladékgyűjtő edények, ezért az idei évben társaságunk már nem biztosít sárga zsákot a gyűjtéshez. A szelektíven gyűjtött csomagolási hulladék bármilyen áttetsző zsákban kihelyezhető továbbra is.

6. Az év folyamán végzett hulladékszállítások időpontjait (települési hulladék, szelektív hulladék, üveghulladék, zöldhulladék) a mellékelt hulladéknaptár tartalmazza.

Amennyiben kérdése merül fel a fentiekkel kapcsolatban (költözés, edénytörés, az edény űrméretével nem egyező matrica stb.) kérjük, hogy elérhetőségeinken jelezze felénk.

Telefon: 22/507-419 vagy 22/504-412 Honlap: www.deponia.hu
E-mail: számlázással, szerződéssel kapcsolatban: ugyfel@deponia.hu
szállítással kapcsolatban: szallitas@deponia.hu

Depónia Nonprofit Kft.

Köszönjük együttműködését!

További hírek:

"Ezerjó Fakanálforgató" főzőverseny

általános | 2024. 03. 28.

"Ezerjó Fakanálforgató" főzőverseny

A Móri Borbarát Hölgyek Egyesülete idén is meghirdeti hagyományos, BORRAL KÉSZÜLŐ ÉTELEK ORSZÁGOS FŐZŐVERSENYÉT a 2024. évi Móri Szent György-heti Vigasságok keretében.

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival e vidám, hangulatos tavaszi kiruccanásra, az ország bármely tájáról, vagy akár az országhatáron túlról is!

KSH lakossági adatgyűjtés - Időmérleg

általános | 2024. 03. 26.