Városi Közművelődési Közalapítvány pályázati kiírása

  • létrehozva: 2019. 05. 06.
  • frissítve: 2019. 05. 06.
Városi Közművelődési Közalapítvány pályázati kiírása

Mór Városi Önkormányzat képviselő-testülete által alapított Városi Közművelődési Közalapítvány pályázatot hirdet 2019. évre:

Pályázhat minden olyan bejegyzett civil szervezet (alapítvány és egyesület), helyi közösség, művészeti csoport, amely a város kulturális tevékenységének fejlesztéséért, gazdagításáért, a helyi művelődési, művészeti élet területén a hagyományos értékek megőrzéséért és új értékek létrehozásáért folyamatosan tevékenykedik.

A pályázóknak a pályázathoz szakmai programot és részletes költségvetési kimutatást kell készíteni.

A pályázaton elnyert támogatás nem használható fel politikai, hitéleti, sport és vendéglátóipari, illetve az iskolarendszerű oktatással szorosan összefüggő tevékenységre.

A pályázatok elbírálásánál előnyt élveznek azok a helyi civil szervezetek, amelyek programjaikkal Mór város kulturális életét színesítik vagy ezzel összefüggésben kiadványt jelentetnek meg.

A pályázatokat a Városi Közművelődési Közalapítvány címére (8060 Mór, Szt. István tér 6.) lehet benyújtani személyesen (Humánügyi Irodán), vagy postai úton.

A pályázatok benyújtásának/postázásának határideje: 2019. május 30.

Beküldési cím: Városi Közművelődési Közalapítvány

8060 Mór, Szent István tér 6.

A borítékon kérjük feltüntetni

 

„VÁROSI KÖZMŰVELŐDÉSI KÖZALAPÍTVÁNY: PÁLYÁZAT”

Határidő túli, valamint a hiányosan érkezett pályázatokat a kuratórium nem fogad el. A pályázatok 30 napon belül elbírálásra kerülnek.

Pályázati űrlapok letölthetők a www.mor.hu honlapról.

Mór, 2019.május 6.

dr. Némethné Utry Edit

Városi Közművelődési Közalapítvány elnöke

Dokumentumok: 

További hírek:

"Ezerjó Fakanálforgató" főzőverseny

általános | 2024. 03. 28.

"Ezerjó Fakanálforgató" főzőverseny

A Móri Borbarát Hölgyek Egyesülete idén is meghirdeti hagyományos, BORRAL KÉSZÜLŐ ÉTELEK ORSZÁGOS FŐZŐVERSENYÉT a 2024. évi Móri Szent György-heti Vigasságok keretében.

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival e vidám, hangulatos tavaszi kiruccanásra, az ország bármely tájáról, vagy akár az országhatáron túlról is!

KSH lakossági adatgyűjtés - Időmérleg

általános | 2024. 03. 26.