Alpolgármesterek

  • létrehozva: 2016. 05. 17.
  • frissítve: 2019. 11. 07.

CCzachesz Gábor alpolgármester​​​​​zachesz Gábor alpolgármester​​​​​

1964-ben születtem Móron német nemzetiségi családból. Nős vagyok, 3 gyermek édesapja. Útépítési technikus, hídépítő üzemmérnök, mérnök-üzemgazdász és belvízvédelmi szakmérnöki végzettséggel rendelkezem. 1999 óta a 06. választókerületnek az egyéni képviselője vagyok, és 2010. október óta alpolgármester.
Közéleti tevékenységem során mindig a város, a körzet, a közösség és az ott lakók érdekében végeztem a munkámat és képviseltem a közösség és Mór város érdekét úgy belföldön, mint külföldön. Személyes megkeresések esetén, a város bármely részéről érkezzen is mindig szívesen segítettem, amiben csak tudtam. Sajnos a jó szándék és az akarat nem mindig volt elegendő egy-egy probléma megoldására. Közéleti hitvallásom: úgy tevékenykedni, tenni a dolgomat, hogy a móriaknak legyen „örömük".

 

 

 

 

 

Dr. Istvánfalvi Dávid alpolgármester Dr. Istvánfalvi Dávid alpolgármester

Mindig büszkeséggel tölt el, mikor megkérdezik, hogy honnan jöttem. Mór nem csak a lakóhelyet, hanem az otthont is jelenti számomra. Feleségemmel és kislányunkkal nem is tudnánk máshol elképzelni a jövőnket. Itt élnek a szüleim, a rokonaim, a barátaim, akik mind a városhoz kötnek. Az általános iskolát és a gimnáziumot Móron végzetem el. A jogi egyetem elvégzése után közgazdaság-tudományi tanulmányokat folytattam. Az egyetemi időszak után a szívem mindig is haza húzott. Jelenleg ügyvédként dolgozom. A 2014-es önkormányzati választáson a 2. sz. választókerületben szereztem képviselői mandátumot. Fenyves Péter polgármester Úr javaslatára a képviselő-testület alpolgármesternek választott. Számos, Önökkel közösen elért eredmény van már a hátunk mögött, de van dolgunk a jövőben is, a város mindig új feladatokat ad.