Hírek

Meghívó

általános | 2017. 05. 25.

Meghívó

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. május 31. (szerda)  13:00 órakor  tartja soros ülését, amelyre meghívom és egyúttal szíves megjelenését kérem.

Az ülés helye: Városháza - emeleti nagyterem

 

Mária Maraton Futó és Kerékpáros Sportzarándoklat

Az idei évben is megrendezésre kerül a Mária Maraton sportzarándoklat Mariazell és Csíksomlyó között. Az ultrafutók 2017. június 16. és július 15., míg a kerékpárosok 2017. június 17. és június 30. között teszik meg a közel 1400 km-es távot. Ha szeretnéd akár családoddal, osztály-és csoporttársaiddal, vagy munkatársaiddal közösen átélni egy új sportműfaj, a sportzarándoklat adta élményt, jelentkezz a Mária Maraton bármely futó vagy kerékpáros szakaszára.

Nyári napközis táborok a Lamberg-kastélyban

2017. nyarán az alábbi nyári táborokat szervezi a Lamberg-kastély Kulturális Központ. A táborkok ára egységesen 10.000,- Ft/fő. Jelentkezés május 9-től a maximális létszám (25 fő) betöltéségig.

Tájékoztatás parkfenntartásról, zöldfelület kezelésről

A MÓR-HOLDING Kft. munkatársai 2017.05.19. és 2017.05.25. között az alábbi helyeken terveznek parkfenntartási és zöldfelület kezelési munkavégzést:

 

Egyenlőbánásmód referens ügyfélfogadása

Forduljon az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélszolgálatához, ha neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége,nemzetiséghez való tartozása, fogyatékossága, életkora, egészségi állapota, vallási- vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, anyanyelve, családi állapota, anyasága vagy apasága, szexuális irányultsága, nemi identitása, vagyoni helyzete vagy egyéb tulajdonsága miatt hátrányos megkülönböztetés éri!

Eboltás 2017

általános | 2017. 05. 05.

Eboltás 2017

Tisztelt Ebtartók!

Ez évben is sor kerül az ebek veszettség elleni oltására az alábbi időpontokban és helyeken:

Pályázati kiírás

általános | 2017. 05. 05.

Pályázati kiírás

A Városi Közművelődési Közalapítvány pályázatot hirdet a civil szervezetek (alapítvány és egyesület), helyi közösségek, művészeti csoportek részére, akik a város kulturális tevékenységének fejlesztéséért, gazdagításáért, a helyi művelődési, művészeti élet területén a hagyományos értékek megőrzéséért és új értékek létrehozásáért folyamatosan tevékenykedik.

 

Tájékoztatás gesztenyefák permetezéséről

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy Mór Városi Önkormányzat 2017. május 3-15. között éjszaka végezteti a gesztenyefák aknázómoly elleni permetezését.