Fiatal Gyermekgyógyásszok XVI. Konferenciája

  • létrehozva: 2017. 03. 29.
  • frissítve: 2017. 03. 29.
Fiatal Gyermekgyógyásszok XVI. Konferenciája

Mór város polgárai sok szeretettel köszöntik a Fiatal Gyermekgyógyászok XVI. Konferenciáján résztvevőket! Az idelátogató vendégeinknek az alábbi útikalauzzal szeretnénk segíteni, hogy minél sokszínűbb élményekkel gazdagodva teljen a városunkban eltöltött idő.

 

 

Mór Városi Önkormányzat kiemelt támogatóként, valamint Fenyves Péter polgármester a rendezvény védnökeként az alábbi kulturális, gasztronómiai és szabadidős tevékenységeket ajánlja Önöknek:

Kulturális programok:

A város Kulturális Központjának a 250 éves Lamberg-kastély ad otthont, melyben az alábbi kiállítások tekinthetőek meg:

Gasztronómiai utazás:

A Móri Borvidék méltán híres ezerjóját, valamint megannyi más kíváló nedűjét az alábbi pinceügyelet keretében kóstolhatják:

Az aktív pihenésre vágyóknak az alábbi lehetőségeket tudjuk ajánlani:

  • a rendezvény ideje alatt a Wekerle Sándor Szabadidőközpont uszoda, valamint szauna szolgáltatása térítésmentesen biztosított
  • városunktól 5 km-re található a csókakői vár, mely megközelíthető a Vértes-hegység lábánál haladó kerékpárúton. Kerékpárok bérlésére a Wekerle Sándor Szabadidőközpont mellet található központi buszállomáson van lehetőség

 

Ezúton köszönjük a móri Rejlek Kft.-nek nagyvonaló támogatásukat, mely hozzájárul a rendezvény sikeres megvalósításához!

 

Városunkban kellemes időtöltés kívánok!

Üdvözlettel:

                                                                                                                            Fenyves Péter
                                                                                                                             polgármester

További hírek:

Lakossági elektronikai hulladékgyűjtés

általános | 2017. 11. 24.

Lakossági elektronikai hulladékgyűjtés

A Depónia Nonprofit Kft. ezúton értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy elektronikai hulladékgyűjtést szervez az alábbiak szerint:

Zöldhulladék gyűjtési akció

általános | 2017. 11. 24.

Zöldhulladék gyűjtési akció

Mór Városi Önkormányzat ezúton értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a Depónia Nonprofit Kft. lebonyolításával 2017. december 2-án zöldhulladék gyűjtést szervez Mór település területén.

Meghívó

általános | 2017. 11. 23.

Meghívó

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. november 29. (szerda) 13:00 órakor tartja soros ülését, amelyre meghívom és egyúttal szíves megjelenését kérem. 

Az ülés helye: Városháza - emeleti nagyterem

Meghívó

általános | 2017. 11. 23.

Meghívó

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. november 29-én (szerdán) 1230 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal (8060 Mór, Szent István tér 6.) emeleti nagytermében közmeghallgatást tart.amelyen a város polgárai és civil szerveződések képviselői, a helyben érdekelt szervezetek képviselői közérdekű kérdést és javaslatot tehetnek.

 

Jegyzői állás

általános | 2017. 11. 23.

Jegyzői állás

Móri Polgármesteri Hivatal a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet jegyző  munkakör betöltésére.