Fiatal Gyermekgyógyásszok XVI. Konferenciája

  • létrehozva: 2017. 03. 29.
  • frissítve: 2017. 03. 29.
Fiatal Gyermekgyógyásszok XVI. Konferenciája

Mór város polgárai sok szeretettel köszöntik a Fiatal Gyermekgyógyászok XVI. Konferenciáján résztvevőket! Az idelátogató vendégeinknek az alábbi útikalauzzal szeretnénk segíteni, hogy minél sokszínűbb élményekkel gazdagodva teljen a városunkban eltöltött idő.

 

 

Mór Városi Önkormányzat kiemelt támogatóként, valamint Fenyves Péter polgármester a rendezvény védnökeként az alábbi kulturális, gasztronómiai és szabadidős tevékenységeket ajánlja Önöknek:

Kulturális programok:

A város Kulturális Központjának a 250 éves Lamberg-kastély ad otthont, melyben az alábbi kiállítások tekinthetőek meg:

Gasztronómiai utazás:

A Móri Borvidék méltán híres ezerjóját, valamint megannyi más kíváló nedűjét az alábbi pinceügyelet keretében kóstolhatják:

Az aktív pihenésre vágyóknak az alábbi lehetőségeket tudjuk ajánlani:

  • a rendezvény ideje alatt a Wekerle Sándor Szabadidőközpont uszoda, valamint szauna szolgáltatása térítésmentesen biztosított
  • városunktól 5 km-re található a csókakői vár, mely megközelíthető a Vértes-hegység lábánál haladó kerékpárúton. Kerékpárok bérlésére a Wekerle Sándor Szabadidőközpont mellet található központi buszállomáson van lehetőség

 

Ezúton köszönjük a móri Rejlek Kft.-nek nagyvonaló támogatásukat, mely hozzájárul a rendezvény sikeres megvalósításához!

 

Városunkban kellemes időtöltés kívánok!

Üdvözlettel:

                                                                                                                            Fenyves Péter
                                                                                                                             polgármester

További hírek:

Meghívó

általános | 2017. 05. 25.

Meghívó

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. május 31. (szerda)  13:00 órakor  tartja soros ülését, amelyre meghívom és egyúttal szíves megjelenését kérem.

Az ülés helye: Városháza - emeleti nagyterem

 

Mária Maraton Futó és Kerékpáros Sportzarándoklat

Az idei évben is megrendezésre kerül a Mária Maraton sportzarándoklat Mariazell és Csíksomlyó között. Az ultrafutók 2017. június 16. és július 15., míg a kerékpárosok 2017. június 17. és június 30. között teszik meg a közel 1400 km-es távot. Ha szeretnéd akár családoddal, osztály-és csoporttársaiddal, vagy munkatársaiddal közösen átélni egy új sportműfaj, a sportzarándoklat adta élményt, jelentkezz a Mária Maraton bármely futó vagy kerékpáros szakaszára.

Nyári napközis táborok a Lamberg-kastélyban

2017. nyarán az alábbi nyári táborokat szervezi a Lamberg-kastély Kulturális Központ. A táborkok ára egységesen 10.000,- Ft/fő. Jelentkezés május 9-től a maximális létszám (25 fő) betöltéségig.

Tájékoztatás parkfenntartásról, zöldfelület kezelésről

A MÓR-HOLDING Kft. munkatársai 2017.05.19. és 2017.05.25. között az alábbi helyeken terveznek parkfenntartási és zöldfelület kezelési munkavégzést:

 

Egyenlőbánásmód referens ügyfélfogadása

Forduljon az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélszolgálatához, ha neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége,nemzetiséghez való tartozása, fogyatékossága, életkora, egészségi állapota, vallási- vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, anyanyelve, családi állapota, anyasága vagy apasága, szexuális irányultsága, nemi identitása, vagyoni helyzete vagy egyéb tulajdonsága miatt hátrányos megkülönböztetés éri!